AFAD TOPLANTISIAFAD TOPLANTISIAFAD TOPLANTISIAFAD TOPLANTISIAFAD TOPLANTISIAFAD TOPLANTISIAFAD TOPLANTISIAFAD TOPLANTISIAFAD TOPLANTISIAFAD TOPLANTISI
  • AFAD TOPLANTISI

27 Kas 2020

27.11.2020 günü Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Muhammed ŞAHİN yönetiminde, AFAD Tunceli İl Müdürü, Tunceli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilisi, köy ve mahalle muhtarlarımız ve diğer ilgili kurumlarımızın katılımlarıyla, depremden dolayı evleri hasar gören vatandaşlarımızın durumları pandemi önlemleri çerçevesinde 2 farklı oturumda görüşülmüştür. Muhtarlarımız vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirmiş, çözüm önerileri toplantıda tartışılmıştır. AFAD İl Müdürümüz ile birlikte 2 ay evvel yapılan toplantıda da belirtilen hususlar tekrar hatırlatılmıştır ve sorunların giderilebilmesi için yol haritası belirlenmiştir. AFAD ile ilgili mevcut sürecin devam edeceği, özellikle evleri ağır hasarlı olan vatandaşlarımızın hazırlıklarını bir an önce bitirmeleri gerektiği hatırlatılmıştır.