Belediyemiz Personel Limited Şirketi İşçilerinin üye olduğu DISK/GENEL - İŞ SENDİKASI ile karşılıklı mutabakata varılmıştır.Belediyemiz Personel Limited Şirketi İşçilerinin üye olduğu DISK/GENEL - İŞ SENDİKASI ile karşılıklı mutabakata varılmıştır.Belediyemiz Personel Limited Şirketi İşçilerinin üye olduğu DISK/GENEL - İŞ SENDİKASI ile karşılıklı mutabakata varılmıştır.Belediyemiz Personel Limited Şirketi İşçilerinin üye olduğu DISK/GENEL - İŞ SENDİKASI ile karşılıklı mutabakata varılmıştır.
  • Belediyemiz Personel Limited Şirketi İşçilerinin üye olduğu DISK/GENEL - İŞ SENDİKASI ile karşılıklı mutabakata varılmıştır.

09 Ara 2020