KIŞ TEDBİRLERİ TOPLANTISIKIŞ TEDBİRLERİ TOPLANTISIKIŞ TEDBİRLERİ TOPLANTISIKIŞ TEDBİRLERİ TOPLANTISI
  • KIŞ TEDBİRLERİ TOPLANTISI

26 Kas 2020

Mazgirt Merkez, İlçe ve köylerinde kış mevsimi süresince olumsuz hava şartlarıyla (kar yağışı, yol kapanması, buzlanma, sis, heyelan vb.) mücadelede alınacak tedbirlerle ilgili konular görüşülmek üzere Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Muhammed ŞAHİN başkanlığında, Mazgirt Belediye Başkanımız, ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri ve muhtarlarımızın katılımı ile kış tedbirleri toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. 2020-2021 kış mevsiminde olumsuz kış koşullarının gündelik hayatı olumsuz yönde etkilememesi için, alınacak önlemler belirlenerek koordinasyonun sağlanması için kamu kurum yetkililerimizle ve muhtarlarımızla gerekli istişareler karşılıklı olarak yapılarak mücadele yol haritası belirlenmiştir.