• KURUM AMİRLERİMİZLE AFAD SÜRECİ TOPLANTISI

28 Kas 2020

KURUM AMİRLERİMİZLE AFAD SÜRECİ TOPLANTISI 28.11.2020 cumartesi günü Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Muhammed ŞAHİN yönetiminde tüm Kamu Kurum Amirlerimiz ve beraberlerindeki kurum çalışanlarıyla birlikte depremden dolayı evleri hasar gören vatandaşlarımızın mevcut AFAD süreci ile ilgili genel değerlendirme toplantısı yapılmıştır. Daha evvel İl AFAD Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Muhtarlarımızla yapılan toplantılarda görüşülen konular ve izlenecek yol haritası değerlendirilerek, kurumlarımızın eşgüdüm içerisinde çalışabilmesi, aksaklıkların giderilebilmesi için tüm kurumlarımızla süreç detaylı olarak ele alınmıştır.