AĞIR HASARLI YAPILARIN HAK SAHİPLİLİĞİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Ekleme Tarihi: 31.12.2020 15:47:31

Tunceli AFAD Müdürlüğü tarafından ağır hasarlı olarak tespit edilen ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yıkımı yapılan mülk sahiplerinin hak sahipliği konusunu belirlenebilmesi için Tunceli Valiliği İl AFAD Müdürlüğü 06 OCAK 2021 tarihine kadar hak sahipliğiyle ilgili talep taahhütname ve diğer istenilen bilgileri Tunceli İl AFAD Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir. Son gün 06 OCAK 2021 olması nedeniyle vatandaşlarımızın hak kaybına uğramaması için Tunceli İl AFAD Müdürlüğüne talep edilen belgeleri vermeleri ve talepte bulunmaları gerekmektedir. Bu süreç İl Afad Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir. Tüm vatandaşlarımıza muhtarlarımıza ve kamoyuna Mazgirt ilçemizin (Merkez Köy, Mahalleri, Akpazar Beldesi ve köyleri) için AFAD sürecinde talep taahhütname belgelerinin verilme tarihlerinin son günü 06 OCAK 2021 tarihi olduğunu önemle hatırlatırız. (Ağır hasarlı binaların mutlaka yıkılacağı bilinmekte olup) ( Hak sahiplerinin belirlenmesi talebe bağlıdır)
Belge Adı İndir